wekelijkse groep

Start
Omhoog

     
 

Door regelmatig wekelijks biodanza te doen, komt er een voortdurend gevoel van vreugde in je leven. Eerst merk je dat de vivencia (de les) een of meerdere dagen doorwerkt, maar op een gegeven moment blijft dit basale gevoel van vreugde de hele tijd bij je. Je merkt ook dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt. 

Het lukt je elke keer beter om spanningen los te laten en je voelt je vitaler. Het lukt je beter om je uit te drukken, om creatiever te zijn en je voelt je prettig.

Ondanks dat biodanza voor de deelnemers ogenschijnlijk gewoon een aangename bezigheid is, is het een systeem dat zo opgezet is dat het een grote uitwerking heeft op iedereen die het wekelijks doet.

Achter de aangename bezigheid in de lessen zit dan ook een heel gestructureerde opbouw. Verder is biodanza een groepsproces. Daarom is het belangrijk zo veel mogelijk regelmatig de lessen te volgen, zowel voor jezelf als voor de groep.  Om dat te stimuleren is er een grote korting als je het hele traject in een keer betaalt.

Een traject duurt 5 maanden; van sept t/m jan en van feb t/m juni.

Alleen in het begin van een traject is instroom mogelijk of in overleg bv als je al ervaring hebt.

Rolando Toro, de bedenker van biodanza, zegt dat Biodanza een therapie is die zich richt op het positieve in iedere deelnemer.

 

 
     

2000 - 2020    Aduograaf    |   Disclaimer   |   copyright   |   paul@aduograaf.nl   |   home      inschrijving KvK 14090957